Axel Towers — Auditorium i hjertet af København

Axel Towers er tegnet af Lundgaard & Tranberg Architects i 2017. Det var vigtigt for Lundgaard og Tranberg Arkitekter at Axel Towers’ organiske formsprog også var synlig i formgivningen af auditoriet i bygningens hjerte. Det stillede krav til en stol, der kunne favne auditoriets halvcirkel og skabe en sammenhørighed mellem arkitekturen og inventaret.

Case: Axel Towers
Location: København
Produkter: Szene 301 Auditorium stole
Arkitekt: Lundgaard & Tranberg Architects
År: 2017

Om projektet

Axel Tower er tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter i 2017 og består af fem gyldne tårne, der er opført på en af byens mest centrale adresser til en international advokatvirksomhed lige overfor Tivoli i hjertet af København.

Arkitekterne arbejdede intenst med en formgivning, der får Szene-stolen til at føje sig langs de kurvede trin i auditoriet. Resultatet er en stol, der virker beskeden af størrelse, men som i mødet med kroppen er meget rummelig. Med sin organiske form favner den kroppen, og muliggør mange forskellige siddestillinger. Den slanke skal, der danner ryglænet, omslutter den buttede sædepude og definerer meget præcist et rum til hver enkelt person i auditoriet.

  • Szene stolen er alsidig og kan tilpasses til mange forskellige løsninger, fast sæde eller tip op sæde, med eller uden polstring.
  • Szene auditoriestolen er tilpasset salen. Det giver bedre siddekomfort og bedre udsyn, og samtidig hører man bedre når disse 2 kriterier er opfyldt.


Til projektet i Alex Towers faldt valget på en fuldpolstret version i læder, som komplementere hele projektets kompromisløshed i forhold til materialer, elegance og brug.

Szene stolen kan tilpasses ethvert ønske så rammerne til indretningen af et projekt opfyldes og løser kundens behov til sit fylde.

 

Szene — En auditoriestol med et organisk udtryk

Szene-stolen er oprindeligt designet til auditoriet i Axel Towers, der ligger ved siden af Tivoli i det centrale København. Tanken var at skabe en stol, som var klassisk, men samtidig med et organisk udtryk, der passede til auditoriets form og resten af bygningerne.

Szene fås i en vægmonteret auditoriestol eller med udhængsramme.

Udforsk her