We are hiring — Area Sales Manager i Sverige

För bearbetning av butikerna på den svenska marknaden söker vi nu en säljare med bas i Stockholm men hela Sverige som arbetsfält, dock är merparten av kunderna i södra Sverige. Vi ser fram emot din ansökan senast 15 oktober. Vid intresse sänd CV och personligt brev till [email protected].

Vill du jobba med ett snabbt växande varumärke som har sina rötter i stolt dansk formgivaranda?

Jobbet innebär att du kommer vara ansvarig för vår största kundkategori. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av sälj genom resor och vet vad det innebär att arbeta med uppsökande kundbearbetning. Du är intresserad av färg och form, har du erfarenhet från branshen är det ett plus men inget krav. Tjänstebil ingår i tjänsten.

Tjänsten kommer medföra en hel del resor. Ansvar för kundernas utställningar, utbildningar, införsäljning, kundresor och planering av året för att jobba så effektivt och vinstdrivande som möjligt. Deltagande i mässor och branshdagar i Sverige men också utomlands kan förekomma. Det kan förekomma helgarbete om kunderna har event mm. Viss administration i form av vårt ritprogram och CRM system. Tillsammans genomför vi planering och genomförande av kundevent, kundarrangemang och ibland även arbete på kvällstid. Mycket av supporten i form av orderhantering och marknad sker i samarbet med våra danska kollegor. Du håller den höga servicenivå våra kunder förväntar sig och förstår att leverera service samt nöjda kunder är A och O.

Det svenska teamet består av Sverigechef, showroom manager samt två säljare där vi bearbetar både Contract och Retail. Vi är självgående och du förväntas ta ett stort egenansvar för att på bästa sätt bidra till den dagliga verksamheten och hålla stort fokus på resultatet. Vi som team håller högt i tak, jobbar nära varandra och gillar att ha kul på jobbet. Vi ser att du som person är framåt, positiv, tar initiativ och inte rädd för att fatta egna beslut och hugga i om det behövs. Du trivs i en flexibel organisation och ser positivt på förändringar. Vi utgår från Sibyllegatan i Stockholm där vi har Showroom med dagliga öppettider för spontana besök men också möjlighet att hålla kundarranemang mm.

Vi ser fram emot din ansökan senast 15 oktober 

Vid intresse sänd Cv och personligt brev till [email protected]. Tillträde snarast.