We are hiring — Showroom Manager Stockholm

Vill du jobba med ett snabbt växande varumärke som har sina rötter i stolt dansk formgivaranda? Montana växer och behöver förstärka upp ett redan starkt säljteam. Vid intresse sänd CV och personligt brev till [email protected].

Om jobbet:

Till vårt showroom i Stockholm söker vi en Showroom Manager. Jobbet som showroom manager grundar sig i att vara ansvarig för Montanas showroom och ta hand om bokade kundbesök, spontana kunder och hålla i all verksamhet som har med showroomet att göra.

Tjänsten kommer medföra planering och genomförande av kundevent, kundarrangemang mm och ibland även arbete på kvällstid. Det kan förekomma helgarbete. Utöver kundservice kommer du ha en del administrativa uppgifter samt supporta våra säljare med administration. Vi ser att du sen tidigare har erfarenhet av arbete i butik eller showroom, gärna från inredningsbranschen. Du håller den höga servicenivå våra kunder förväntar sig och förstår att leverera service samt nöjda kunder är A och O.

Det svenska teamet består av Sverigechef samt två säljare där vi bearbetar både Contact och Retail. Vi är självgående och du förväntas ta ett stort egenansvar för att på bästa sätt bidra till den dagliga verksamheten och hålla stort fokus på resultatet. Vi som team håller högt i tak, jobbar nära varandra och gillar att ha kul på jobbet. Vi ser att du som person är framåt, positiv, tar initiativ och inte rädd för att fatta egna beslut och hugga i om det behövs. Du trivs i en flexibel organisation och ser positivt på förändringar.

Vi ser fram emot din ansökan

Tillträde efter ök men gärna under våren. Vid intresse sänd Cv och personligt brev till [email protected]